Iroda2000_logo

Oktatási Bútorok beszerzése

Oktatási Bútorok Beszerzése

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 2023. július 24-én „Oktatási Bútorok beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése - 2022” nyílt közbeszerzési eljárást követően, keretmegállapodást kötött (KM01OKTB22) többek között az IRODA 2000 Kft-vel a 168/2004. (V.25.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó, valamint a közbeszerzési rendszerhez önként csatlakozó intézmények részére.

A rendelkezésre álló keretösszeg nettó 5.000.000.000,-Ft + ÁFA, azaz nettó ötmilliárd forint + ÁFA. A keretmegállapodás a hatályba lépéstől a keretösszeg kimerüléséig vagy a keretmegállapodás tárgya szerinti új közbeszerzési eljárás eredményeként kötendő keretmegállapodás hatálybalépéséig, de legfeljebb 36 hónapig. A keretmegállapodás tárgya a műszaki leírásnak megfelelő iroda- és ülőbútorok, iskolabútorok, illetve kapcsolódó szolgáltatások teljesítése.

Az IRODA 2000 Kft. önálló ajánlattevőként, szerződött partnerként található meg a Központosított Közbeszerzési Portálon (továbbiakban KEF Portál). Az IRODA 2000 Kft. termékeit a Szállítók nevére szűrve tekintheti meg. Gyártóink többek között a Alex Fémbútor Kft., Antares Hungary Kft , Délity Bútor Zrt., Hohenloher Speciálbútor Kft., OTéCé Táblatechnikai Kft., de természetesen a Rotte Group Kft. és a Vasszer-Raktártechnika Kft. termékeit is tudjuk szállítani.

Termékeink:
● Tanulói padok, székek
● Tanári padok, székek
● Tornatermi bútorok
● Labor bútorok
● Vezetői és operatív irodabútorok (író- és tárgyalóasztalok, konténerek, szekrények) 10 féle irodabútor család
● Vezetői és operatív forgószékek, karos és kar nélküli kivitelben
● Székek
● Karszékek
● Fotelek, kanapék
● Irodai kiegészítők (polcok, monitortartók, számítógéptartók, térelválasztók, falburkolatok, előadói bútorok, stb.)

Az IRODA 2000 Kft. – a gyártókkal ellentétben - önálló cégként, önálló szállítóként és számlázni jogosultként van jelen a portálon és a keretszerződésben, tehát a gyártók kizárólag a KEF portálon megjelölt Szállítókon keresztül tudják a termékeiket a keretszerződésnek megfelelően beszállítani. Így kérjük, hogy igény esetén ne a gyártókkal vegyék fel a kapcsolatot, hanem Cégünkkel.

Az Iroda 2000 Kft-nél az alábbi munkatársunk várja megkeresésüket:

Dobos Zsuzsa

közbeszerzési referens
zsuzsa@iroda2000.hu
+36 30 526 4891

Vigóczki-Szabó Szilvia

projektmenedzser
szilvi@iroda2000.hu
+36 30 172 2839

Király Alexandra

projekt előkészítő
kalexandra@iroda2000.hu
+36 30 239 1086

Az igénylők által összeállított táblázatot – előzetes egyeztetés alapján – át tudjuk dolgozni a KEF Portálon megtalálható termékeinkre, hogy az teljes egészében megfeleljen az Önök igényeinek.