Iroda2000_logo

Irodabútorok beszerzése

Irodabútorok beszerzése

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 2020. november 30-án „Irodabútorok beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése - 2020” nyílt közbeszerzési eljárást követően, keretmegállapodást kötött (KM0102BUTR20) többek között az IRODA 2000 Kft-vel a 168/2004. (V.25.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó, valamint a közbeszerzési rendszerhez önként csatlakozó intézmények részére. A rendelkezésre álló keretösszeg nettó 20.000.000.000,-Ft + ÁFA, azaz nettó húszmilliárd forint + ÁFA. A keretmegállapodás a hatályba lépéstől a keretösszeg kimerüléséig vagy a keretmegállapodás tárgya szerinti új közbeszerzési eljárás eredményeként kötendő keretmegállapodás hatálybalépéséig, de legfeljebb 36 hónapig. A keretmegállapodás tárgya a műszaki leírásnak megfelelő iroda- és ülőbútorok, egyéb más intézmény-, valamint iskolabútorok illetve kapcsolódó szolgáltatások teljesítése. Az IRODA 2000 Kft. közös ajánlattevőként a Gyulai Fafém Zrt.-vel együttesen található meg a Központosított Közbeszerzési Portálon (továbbiakban KEF Portál). Az IRODA 2000 Kft. termékeit a Szállítók nevére szűrve tekintheti meg. Gyártóink többek között a Délity Bútor Zrt., az Antares Hungary Kft., a Sellaton Design Kft. és a Stulwerk Kft., de természetesen a Gyulai Fafém Bútor Zrt. termékeit is tudjuk szállítani.

Termékeink:
● Vezetői és operatív irodabútorok (író- és tárgyalóasztalok, konténerek, szekrények) 10 féle irodabútor család
● Vezetői és operatív forgószékek, karos és kar nélküli kivitelben
● Székek
● Karszékek
● Fotelek, kanapék
● Irodai kiegészítők (polcok, monitortartók, számítógéptartók, térelválasztók, falburkolatok, előadói bútorok, stb.)

Az IRODA 2000 Kft. – a gyártókkal ellentétben - önálló cégként, önálló szállítóként és számlázni jogosultként van jelen a portálon és a keretszerződésben, tehát a gyártók kizárólag a KEF portálon megjelölt Szállítókon keresztül tudják a termékeiket a keretszerződésnek megfelelően beszállítani. Így kérjük, hogy igény esetén ne a gyártókkal vegyék fel a kapcsolatot, hanem Cégünkkel.

  Az Iroda 2000 Kft-nél az alábbi munkatársunk várja megkeresésüket:

Dobos Zsuzsa
közbeszerzési referens
zsuzsa@iroda2000.hu
+36 30 526 4891

Csáki Erika
projektmenedzser
cserika@iroda2000.hu
+36 30 145 364

Az igénylők által összeállított táblázatot - előzetes egyeztetés alapján - át tudjuk dolgozni a KEF Portálon megtalálható termékeinkre, hogy az teljes egészében megfeleljen az Önök igényeinek.

Munkájuk megkönnyítése érdekében a KEF Portálon történő kereséshez készítettünk egy rövid, képekkel illusztrált útmutatót.